Ett presentkort till massor av upplevelser!

Stockholm, Malmö, Köpenhamn eller Göteborg - det spelar ingen roll! Vi har tagit fram ett presentkort som gäller på hundratals restauranger, hotell och för spa-upplevelser i både Sverige och Danmark. Många av de restauranger och hotell som tar emot våra kort hör till de främsta i respektive land och är omnämnda i bland annat Guide Michelin och White Guide. Presentkorten är laddade med massor av unika erbjudanden och valmöjligheter som gör att även den mest kräsne ska kunna hitta något man tycker om.

För företag

Vi erbjuder även skräddarsydda lösningar för företag som önskar personliga presentkort som dessutom är laddade med extra värden för mottagaren. Läs mer här!

Ute i sista minuten?

För den som är ute i sista minuten har vi möjlighet att skicka presentkorten via mail eller sms. Då får man också en fin pdf som man kan skriva ut så att man har något trevligt att lämna över till mottagaren. Läs mer här!

Snabba leveranser och inga avgifter

Om du beställer vårt presentkort via email eller sms kan du få omedelbar leverans helt utan extra avgifter. Du betalar bara beloppet på presentkortet. Beställer du vårt tryckta papperskort före kl. 17.00 på vardagar så skickas kortet samma dag. Administrationsavgift och postens avgifter tillkommer i detta fall.

App

Presentkortet bygger på en app som mottagaren laddar ner till sin smartphone. På så sätt har man alltid presentkortet med sig vilket gör det lätt och smidigt att använda. Läs mer här!

 

BESTÄLL PRESENTKORT HÄR!

Presentkort

Nyhet!

Nya inlösningsställen och erbjudanden läggs till varje vecka.

VisaMasterCard

Verified by Visa